Overig aanbod

Hoefgezondheid advies
Is je paardje vaak gevoelig na een bekapping, of verliest het regelmatig een hoefijzer of wil je de gezondheid van de hoeven (met of zonder ijzers) sowieso verbeteren maar wil je ook liever niet veranderen van hoefsmid, of is er nog een andere reden? Dan kan ik je hierbij helpen. Ik kan langskomen om samen met jou naar je paard en de hoeven te kijken en op zoek te gaan naar de oorzaak. We gaan dan kijken naar de hoeven, stand en gangen van je paard, en het dan hebben over de voeding, de leefomgeving, de geschiedenis, etcetera. Dan kunnen we daarna zien wat er eventueel veranderd moet worden. Zo'n afspraak is dus zonder bekapping. Voor informatie over bekappen kan je hier kijken.

Hoefschoen advies
De wereld van hoefschoenen kan behoorlijk overweldigend zijn, maar ik kan je hierin eventueel begeleiden.
Dit houdt in het correct opmeten van de hoeven, zoeken naar de juiste maat en het model wat bij jullie beide past, en eventueel ook het aanproberen van mijn Scootboot of Cavallo pasmodellen (ik heb bijna alle maten beschikbaar).

Red Horse Products
Ik heb vrijwel altijd producten van Red Horse bij mij dus die zijn vanuit de auto direct te koop. Je mag deze ook altijd afhalen in Weert. Stuur gerust een berichtje om er zeker van te zijn dat ik het juiste product op voorraad heb.

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com