Advies

Hoefgezondheid advies
Heeft jouw paard vaak last van scheurtjes in de hoefwand, kneuzingen, rotstraal, hoefzweren, groeiringen, flares of gevoeligheid? En weet je maar niet waarom en wil je er graag vanaf? Dan kan ik je hierbij helpen. Dit kan op afspraak maar ook via een online consult als je te ver weg woont. Deze optie is geschikt voor zowel paarden met hoefijzers als paarden zonder hoefijzers.

Op locatie
Ik kan bij jou en je paardje langskomen op locatie, binnen 30KM rondom Weert, Limburg. We gaan dan uitgebreid kijken naar de hoeven, de stand en de gangen van je paard en het meeste leg ik vast met foto's. We gaan het daarnaast ook hebben over wat jouw paard aan voeding krijgt, hoe zijn leefomgeving en routine eruit ziet, wat de geschiedenis is van zijn gezondheid en hoe vaak er beweging wordt gegeven. Daarmee verzamelen we de puzzelstukjes die nodig zijn om erachter te komen wat de oorzaak is van de hoefproblemen, en zal ik je tips en adviezen geven om dit aan te pakken. 


Een advies afspraak is dus zonder bekapping. Voor informatie over bekappen kan je hier kijken.

Op afstand (BINNENKORT)
Woon je niet in mijn werkgebied maar wil je wel graag hulp bij het verbeteren van de hoefgezondheid van jouw paard, dan is deze optie wat voor jou. Met behulp van foto's die jij maakt, en formulieren met vragen die je beantwoord, kan ik zo goed mogelijk achterhalen wat de oorzaak is van de hoefproblemen. Na evaluatie zal ik je tips en adviezen geven om de hoeven van jouw paard te kunnen verbeteren.

Hieronder kan je BINNENKORT 'Hoef advies op afstand' als product in de winkelwagen leggen en afrekenen, dan neem ik daarna zo snel mogelijk contact met je op, inclusief bijbehorende aanwijzingen voor het maken van foto's en enkele formulieren die ingevuld moeten worden. Dit artikel is geldig voor één paard/pony.


 

© 2020 - 2021 Help with Hooves | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel