Introductie korting!

Online Hoefadvies

Artikel 1 van 3 Volgende
€ 49,95 € 24,95

Introductiekorting!
De eerste 5 aanvragen voor €24,95 in plaats van €49,95!


Hoefproblemen? En kom je er maar niet achter wat de oorzaak is? Dan is dit wat voor jou! 

Voor wie is online advies geschikt?
Online hoefadvies is geschikt voor eigenaren die het gevoel hebben dat de hoefgezondheid van hun paard beter kan, maar niet weten waar ze moeten beginnen. Eigenaren die op Facebook niet de juiste antwoorden vinden en blijven twijfelen. En eigenaren die tevergeefs al veel hebben geprobeerd en nu écht graag verandering zouden willen zien. 

Soms is veranderen van hoefsmid of hoefbekapper ook niet altijd mogelijk, maar als eigenaar heb je (gelukkig) zelf nog veel in de hand. Dit advies zal jou daarom helpen aan meer inzicht over jouw huidige situatie, en wat je hieraan kan verbeteren om de hoeven van jouw paard gezond(er) te krijgen. Daarnaast krijg je na aanschaf van Online Hoefadvies óók 15% korting op je eerstvolgende bestelling in de webshop!

Hoe werkt het?

 1. Plaats dit 'artikel' in de winkelwagen. Dit 'artikel' is geldig voor één paard of pony.Na betaling krijg je van mij z.s.m. enkele vragenlijsten per e-mail toegestuurd.
 2. Ook krijg je van mij een handleiding voor het maken van hoef-foto's en filmpjes. Dit is ZEER belangrijk! Zonder beeldmateriaal in de juiste hoeken (!) is het vrijwel onmogelijk om hoefproblemen te kunnen beoordelen. Dus volg de foto-handleiding goed. Röntgenfoto's ontvang ik ook graag, indien aanwezig.
 3. De ingevulde vragenlijsten en het beeldmateriaal stuur je naar mij toe en ik zal ze nauwkeurig lezen en bekijken. Dit kan enkele dagen tot een week duren vanaf de dag van ontvangst.
 4. Na evaluatie heb ik misschien nog meer vragen voor je of nog meer beeldmateriaal nodig. Dit zal ik per e-mail laten weten.
 5. Naar aanleiding van wat ik tegenkom op alle foto's en in de vragenlijsten, zal ik mijn advies formuleren en per e-mail toesturen. Dit advies kan uitlopen van tips om een hoef bacterie te behandelen, tot veranderingen in voer en huisvesting bij hoefbevangenheid, en/of een doorverwijzing naar een paarden fysiotherapeut bij asymetrische hoeven of nadelige beenstanden. Of een combinatie van dit allemaal. Ik maak een uitgebreid PDF overzicht van het advies, eventueel met links naar producten of collega's in de paardenbranche die ik benoem. Er is van alles mogelijk en elk paard is anders. Maar het advies zal zo compleet mogelijk zijn!
 6. Twee weken nadat je het advies hebt ontvangen hebben we nog een 30 minuten telefoongesprek om eventuele vragen te beantwoorden.
 7. Bijkomend voordeel: na aanschaf van Online Hoefadvies ontvang je ook 15% korting op je eerste bestelling op de webshop!
 8. Maar let op: er zijn maar vijf aanvragen voor online hoefadvies voor de introductieprijs van €24,95 (ipv €49,95) beschikbaar! In ruil voor deze hoge korting ontvang ik achteraf wel graag jouw feedback over het verloop van het online advies, zodat ik in de toekomst paardeneigenaren nog beter zou kunnen helpen :-)

Vragen hierover?
Stuur mij gerust een berichtje, ik help je graag!

Meer weten over mij?

 • Hier vind je informatie over mij en mijn werkervaring.
 • Op Facebook en Instagram kan je foto's van mijn werk vinden.
 • En ik heb verschillende blogs geschreven over hoefgezondheid.

Let op, disclaimer! 
Dit advies is op eigen risico. Het is niet verplicht om het advies op te volgen.
Ik ben geen dierenarts en zal geen officiële diagnoses geven.
Dit advies zal geen gedetailleerd bekapadvies bevatten. Bekappen kan je niet leren via online advies.
Dit artikel is geldig voor één paard/pony. 

© 2020 - 2022 Help with Hooves | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel