-40%

Unique Horn Pure Hoof Soaker

Artikel 1 van 2 Volgende
€ 19,95 € 11,97 (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk

Geschikt voor:

  • Rotstraal
  • Witte lijn ziekte
  • Hoefzweren en hoefscheuren
  • Het maken van een ontsmettend hoefbad

Pure Hoof Soaker is van het merk Unique-Horn en is ontwikkeld om een hoefbad mee te maken zodat je de hoeven van je paard kan weken, spoelen en ontsmetten. Het bevat veel natuurlijke ingrediënten zoals biologische kokos-olijf zeep, aloe vera extract en propolis.  Zéér geschikt voor het behandelen van (ernstige) rotstraal infecties, genezen van een hoefzweer opening of behandelen van Witte Lijn Ziekte. Kijk ook eens tussen mijn blogs voor meer info over het behandelen van deze hoefziektes.

Gebruiksaanwijzing
Maak de hoef eerst zorgvuldig schoon, gebruik hiervoor het liefst een hoevenkrabber en staalborstel. Voeg per hoef een scheutje Pure Hoof Soaker toe aan een emmer of hoefsok (zoals deze). Voeg 200-300 ml water toe en laat het een beetje schuimen voordat je de hoef erin zet. Laat het paard gedurende 20 á 30 minuten met de hoef in de vloeistof staan, bijvoorbeeld op de poetsplaat met een hooinetje erbij.  De hele hoef tot net onder kroonrand hoort ondergedompeld te zijn. Herhaal dagelijks totdat verbetering zichtbaar is. Daarna zou je het gebruik langzaam kunnen afbouwen, maar doe dit wel in overleg met jouw hoefverzorger.


"Test eerst of je paard goed stil kan staan in een emmer met water. Sommige paarden gooien dit namelijk om en dat zou zonde zijn van het product! Als een emmer niet mogelijk is, kies dan voor een weekschoen van Tubbease"


Pure Hoof Soaker zit in een fles van 250 ml.

Ingrediënten
Biologische kokos-olijf zeep
Aloe Vera extract
Propolistinctuur
Arnica extract
Etherische oliën
Natuurlijke kleurstof

© 2020 - 2022 Help with Hooves | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel