Antwoordenboek Hoefbevangenheid - Remco Sikkel

Vorige Artikel 17 van 20 Volgende
€ 12,50 (inclusief btw)
Voorraad 7 stuks

Een must have voor elke paardeneigenaar. Dit boekje staat bomvol waardevolle tips over paarden huisvesting, voeding en hoefgezondheid. Voorkomen is beter dan genezen!

Antwoordenboek Hoefbevangenheid door Remco Sikkel
Je paard, pony of ezel is hoefbevangen. Het is de eerste keer dat dit gebeurt en je schrikt je rot. Of het is al de zoveelste keer en je wordt nu wanhopig. Gelukkig zijn er internetsites boordevol informatie over deze rotziekte. Facebook puilt uit van het goede advies. Maar nadat je dagenlang achter het scherm van je computer hebt doorgebracht, duizelt het je voor je ogen. Er zijn zó veel verschillende ideeën, meningen en adviezen, dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Je wilt nu gewoon duidelijke antwoorden hebben op je vragen.

Vragen zoals “Moet ik het hooi weken? Hoe doe ik dat?” en “Kan een vaccinatie of wormenkuur de oorzaak zijn?” Je wilt weten of je nou wel of juist geen wilgentakken aan je paard kunt geven. En hoe zit het nou met therapeutische hoefijzers of hoefschoenen?

Dit boek geeft glasheldere, praktische antwoorden op meer dan 200 vragen over hoefbevangenheid. Vragen die elke keer weer in allerlei facebook groepen opduiken. Antwoorden waar je wat aan hebt. Dit boek gaat jou en je paard helpen.


"Wacht niet met kopen van dit boek tot je paard hoefbevangen is. Ook als je paard nu gezond is raad ik aan dit boekje te lezen want daarmee voorkom je hoefbevangenheid in de toekomst!Specificaties
Auteur Remco Sikkel
ISBN 978-94-93034-06-8
Formaat A5
136 pagina's
Softcover

© 2020 - 2022 Help with Hooves | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel