Unique Horn HPE

Vorige Artikel 5 van 20 Volgende
€ 24,95
Voorraad 2 stuks

Geschikt voor:

  • Ernstige rotstraal
  • Witte Lijn Ziekte
  • Hoefwand seperaties en hoefscheuren

HPE is het sterkst geconcentreerde product van Unique Horn, met een zeer snelle en merkbare effectiviteit. HPE is inzetbaar bij zeer ernstige rotstraal en schimmelinfecties in de witte lijn. Eén van de belangrijkste bestanddelen van HPE is propolis. Propolis wordt door bijen gemaakt en kan werken als antibioticum (tegen bacteriële infecties) en antimycoticum (schimmelwerend en schimmeldodend). Bekijk deze blog over het behandelen van rotstraal.

Gebruiksaanwijzing HPE
Maak de hoef zo goed mogelijk schoon, ik raad aan met hoevenkrabber én staalborstel. Vervolgens druppel je met het pipetje de HPE heel precies op de aangetaste plekken in de hoef of straal. Laat dit 15-30 minuten inwerken op droge ondergrond, bijvoorbeeld als je je paard staat te poetsen met een hooi netje erbij. Herhaal dit dagelijks voor het beste resultaat. HPE trekt snel in en is zuinig in gebruik.


"Als je HPE wilt gebruiken in een diepe middelste straalgroeve die tussen de hielballen gaat, dan raad ik aan deze eerst schoon te maken met een billendoekje of oud stukje T-shirt. Dit doe je door de stof verticaal tussen de hielballen heen en weer te bewegen, oftewel, te flossen. "


Let op
HPE kan verkleuringen op huid, vacht en kleding veroorzaken en is licht ontvlambaar.

Ingrediënten
Propolistinctuur
Mix van drie essentiële oliën

© 2020 - 2022 Help with Hooves | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel