Unique-Horn Magic Hoof Powder

Vorige Artikel 8 van 20 Volgende
€ 19,95 (inclusief btw)
Voorraad 2 stuks

Geschikt voor:

  • Rotstraal
  • Zachte en natte hoeven en stralen
  • Gebruik met hoefschoenen

De Magic Hoof Powder van Unique-Horn is een knijpfles met droge poeder van groene klei, zink, propolis en essentiele oliën. Het is met zijn unieke samenstelling dé oplossing voor vocht-gerelateerde hoefproblemen zoals bijvoorbeeld stinkende, natte en zachte stralen, maar ook te zachte zolen en witte lijnen. Omdat hoeven van nature zweten is het ook een ideaal product om in hoefschoenen te spuiten, zeker als de hoefschoenen lang gedragen worden en het klimaat in de hoefschoen vochtig wordt.

Gebruiksaanwijzing voor op de hoef
Maak de hoef goed schoon en droog. Breng met de knijpflacon een ruime hoeveelheid Unique-horn Magic Hoof Powder aan op de onderkant van de hoef. Door het unieke design van de spuitmond kan zelfs diepgelegen weefsel in de straalgroeven goed bereikt worden. Laat het paard vervolgens 15-30 minuten op een droge plek staan. Bij ernstige problemen dagelijks herhalen. Bij gebruik van Unique-horn Magic Hoof Powder voor hoefonderhoud volstaat het om twee keer per week het poeder op de schone, droge hoef aan te brengen. Unique-horn Magic Hoof Powder kan ook helpen ter ondersteuning bij een vochtige huid.

Gebruikaanwijzing voor in hoefschoenen
Bij het dag en nacht dragen van hoefschoenen kan Unique-0horn Magic Hoof Powder direct in de hoefschoenen worden aangebracht om zo vocht gerelateerde problemen te helpen voorkomen.


"Altijd eerst de hoeven goed schoon en droog maken voordat je hoefproducten aanbrengt. Gebruik hiervoor niet alleen een hoevenkrabber maar ook een oude handdoek! Dan weet je zeker dat je het product op de hoef doet, in plaats van op modder of andere viezigheden gebruikt."


Ingrediënten
Diatomeeënaarde
Franse klei
Zink oxide
Propolis tinctuur
En een uniek compositum van drie etherische oliën

© 2020 - 2022 Help with Hooves | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel