Jodiumtinctuur 250ml

Vorige Artikel 9 van 11 Volgende
€ 7,95

Jodiumtinctuur is geschikt voor het desinfecteren van de huid en ontsmetting van oppervlakkige wonden. Het is dus ook geschikt voor de behandeling van bijvoorbeeld rotstraal of witte lijn ziekte. In combinatie met een natuurlijk klei product werkt jodium nog beter. Jodium is namelijk erg sterk, wat chemisch en kan de hoef uitdrogen. Klei is natuurlijker, iets minder sterk maar behoudt en stimuleert wel gezond weefsel. Samen dus een heel goede combinatie!

Voor het genezen van rotstraal en witte lijn ziekte, of andere anearobe hoefbacteriën, is zuurstof ook erg belangrijk. Aangetaste delen zouden dus weggehaald moeten worden of het zou geopend moeten worden door jouw hoefverzorger zodat zuurstof erbij kan. Vaak uitkrabben en schoonmaken zorgt ook voor zuurstof. Achtergebleven bacteriën worden dan bestreden met bijvoorbeeld jodium en een klei product zodat deze laatste bacteriën niet gaan vermenigvuldigen. Daarnaast zijn gezonde voeding en een natuurlijke leefomgeving ook zeer belangrijk voor het genezen van hoefziektes.

Samenstelling per gram
21,7 mg jodium
27,1 mg natrum jodide

Extra informatie:
Kom ik binnenkort naar jou toe voor een afspraak? Kies in de winkelwagen dan voor 'afhalen bij winkelier', dan zal ik de producten die dag voor je meenemen, deze bezorging is namelijk gratis. Uiteraard mag het ook bij mij in Weert opgehaald worden als je niet wilt wachten tot onze afspraak. Zet dat er dan wel even bij in het opmerkingen veld. Bedankt!

© 2020 - 2021 Help with Hooves | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel