Red Horse Hoof Stuff

Vorige Artikel 4 van 20 Volgende
€ 22,95
Voorraad 2 stuks

Geschikt voor:

  • Ernstige rotstraal
  • Hoefzweren 
  • Witte Lijn Ziekte
  • Hoefscheuren 

Hoof Stuff is van het merk Red Horse Products en gebruik je om diepe gaatjes of scheuren te vullen. Zo is het geschikt voor witte lijn ziekte, diepe rotstraal in de middelste straalgroeve, het vullen van hoefzweer openingen of andere diepe gaatjes. De actieve ingrediënten doden de aanwezige bacteriën en schimmels. Hoof Stuff is een vezelig plakkerig product waardoor het goed blijft zitten zodat de ingrediënten hun werk kunnen doen, terwijl het tegelijkertijd ook modder, mest en urine buiten houdt. Bekijk hier mijn blogs over o.a. rotstraal en hoefzweer genezing.

Gebruiksaanwijzing Hoof Stuff
Knip met een schaar of trek stukjes van Hoof Stuff los en stop deze stukjes omstebeurt in de opening, bijvoorbeeld met de punt van je hoevenkrabber. Losse stukjes tot het vol is werkt beter dan één grote prop erin stoppen. Bij hardnekkige problemen spray je eerst de Sole Cleanse spray of jodiumtinctuur in de opening. Het ligt aan de vorm van de opening, maar Hoof Stuff kan blijven zitten tussen één dag of enkele weken. Herhaal de behandeling als je ziet dat Hoof Stuff eruit gekomen is.

Voor ondiepere of wijdere openingen kan je beter Artimud klei kiezen.


"Maak de te behandelen opening in de hoefwand of zool echt goed schoon. Met bijvoorbeeld een (botte) spijker kan je voorzichtig het diepste prut eruit halen. Dan weet je zeker dat Hoof Stuff daar werkt waar het nodig is"


Hoof Stuff komt in een potje van 190ml.
Hoof Stuff is geschikt voor hoeven met en zonder hoefijzers.

Ingrediënten
Rauwe honing
Vezels 
Zink oxide

© 2020 - 2022 Help with Hooves | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel