Hoof Stuff 190ml (antibacteriële straalwatjes)

Vorige Artikel 4 van 11 Volgende
€ 21,95
Voorraad 5 stuks

Met Hoof Stuff vul je diepe gaatjes of scheuren. De actieve ingrediënten doden de aanwezige bacteriën en schimmels. Hoof Stuff is een vezelig plakkerig product waardoor het goed blijft zitten zodat de ingrediënten hun werk kunnen doen, terwijl het tegelijkertijd ook modder, mest en urine buiten houdt.

Hoof Stuff is geschikt voor witte lijn ziekte, diepe rotstraal in de middelste straalgroeve, hoefzweer openingen of andere diepe gaatjes. Voor ondiepere of wijdere openingen kan je beter Artimud klei kiezen.

Hoe te gebruiken: knip met een schaar of trek stukjes van Hoof Stuff los en stop deze stukjes omstebeurt in de opening, bijvoorbeeld met het gebruik van de punt van je hoevenkrabber of een onscherpe spijker. Check elke dag of het er nog steeds inzit. Zo niet, dan kan je het opnieuw vullen. Voor het beste resultaat spray je eerst met de Sole Cleanse spray.

Hoof Stuff komt in een potje van 190ml en kan je gebruiken wanneer nodig. 

Ingredienten
Rauwe honing
Vezels 
Zink oxide

Extra informatie:
Kom ik binnenkort naar jou toe voor een afspraak? Kies in de winkelwagen dan voor 'afhalen bij winkelier', dan zal ik de producten die dag voor je meenemen, deze bezorging is namelijk gratis. Uiteraard mag het ook bij mij in Weert opgehaald worden als je niet wilt wachten tot onze afspraak. Zet dat er dan wel even bij in het opmerkingen veld. Bedankt!

© 2020 - 2021 Help with Hooves | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel